wfpurewater.JPG

SECTORNIEUWS 24/02/2021

W&F Technologies BV verwerft Pure Water Group

W&F Technologies heeft de overname van Pure Water Group bekend gemaakt. Met deze uitbreiding ontstaat er een synergie tussen REDstack, W&F Technologies en Pure Water Group. REDstack is marktleider in de ontwikkeling van Reverse Electro Dialysis (RED). De RED technologie wordt toegepast om duurzame energie te winnen uit het contact tussen zoet en zout water. In de energietransitie is dit een belangrijke aanvulling, omdat het continu beschikbaar is.

W&F Technologies is gespecialiseerd in elektrochemische systemen voor waterbehandeling, energieopwekking en nutriënten-terugwinning. W&F Technologies werkt nauw samen met diverse onderzoekspartners om elektrochemische systemen commercieel beschikbaar te maken.

Pure Water Group is een bekende producent van geavanceerde en duurzame waterzuiveringsapparatuur. Kernactiviteiten zijn installaties voor de productie van Ultra Puur en High Purity Water voor industrie, gezondheidszorg en farmaceutische applicaties, veelal op basis van ElectroDeIonisatie (EDI) en membraanontgassing (MD).

www.wftechnologies.nl

www.purewatergroup.com

www.redstack.nl