wegw60.JPG

PRODUCTNIEUWS 16/11/2020

Nieuwe bouwgrootten voor compacte driefasige inductiemotor

Wereldwijde motorfabrikant WEG heeft zijn assortiment W60-motoren uitgebreid. De driefasige inductiemotoren zijn de meest compacte modulaire motoren op de markt en zijn nu beschikbaar in bouwgrootten 335H/G en 400G/F. De nieuwe afmetingen zijn ideaal voor toepassingen als compressoren, pompen en ventilatoren en zijn ontwikkeld voor de IEC-markt (International Electrotechnical Commission).

De nieuwe bouwgrootten behoren tot de meest compacte die op de markt beschikbaar zijn, met een zeer kleine voetafdruk voor installatie vergeleken met soortgelijke producten. Vanwege de horizontaal gemonteerde motor die specifiek voor een geoptimaliseerde bouwvorm is ontwikkeld, is de reeks ook eenvoudig te monteren en te installeren.

De bestaande W60-motorlijn is ontwikkeld volgens de vereisten van de olie- en gas-, mijnbouw- en watersector. Het steeds grotere assortiment W60-bouwvormen is ontwikkeld met behulp van de meest geavanceerde software en heeft een robuuste constructie, waardoor de motoren inzetbaar zijn in de zwaarste omgevingen.

www.weg.net


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.