SECTORNIEUWS 30/06/2020

Acquisitie Novochem door Aquaprox

Het Franse familiebedrijf Aquaprox versterkt haar positie op de markt voor waterbehandeling met de overname van Novochem Water Treatment uit Nederland. Dit is een belangrijke opsteker voor Clarflok uit Sint-Katelijne-Waver, die nu ook de producten en Novochem kan aanbieden.

Cédric Matras, COO van Aquaprox Water Division, is bijzonder opgetogen door de acquisitie. “Dankzij de integratie van Novochem in de Aquaprox Water Division breiden we ons aanbod aan waterbehandeling uit met innovatieve en doelgerichte technieken. Hierdoor zijn we in de toekomst nog beter gewapend om onze klanten een performante oplossing aan te bieden.”

“We hebben veel vertrouwen in onze toekomst onder de vleugels van de Aquaprox Water Division”, aldus Robin Witte, directeur van Novochem Water Treatment. “We delen een gemeenschappelijke visie op waterbehandeling door gebruik van innoverende en alternatieve producten waarbij we tegelijk streven naar het verkleinen van de ecologische voetafdruk.”

De maatproducten van Novochem Water Treatment voorkomen problemen in watervoerende systemen in verschillende industriële processen door watersystemen te conditioneren. Toepassingen zijn koelwater, ketelwater, sterilisatie- en pasteurisatiewater of afvalwater.

Clarflok en Novochem staan naast elkaar op de Aquarama Trade Fair op 29 oktober ’20 in Leuven.

www.novochem.aquaprox.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.