SECTORNIEUWS 12/03/2020

Genomineerden voor eerste Techni-Mat Awards

De genomineerden voor de eerste Techni-Mat Awards zijn bekend. Zowel voor de Sustainability Award als de Technical Award werden drie kanshebbers weerhouden. Alle genomineerden krijgen tijdens Techni-Mat een plaats in de Wall of Fame.

Met de Audience Award wordt naast de Sustainability Award en Technical Award nog een derde prijs toegevoegd aan de Techni-Mat Awards. Bezoekers kunnen op woensdag 25 maart stemmen op hun favoriet. De genomineerde met de meeste publieksstemmen wordt tijdens de awardceremonie bekroond met de Audience Award.

De Techni-Mat Awards worden op woensdagavond 25 maart om 19.30 uur in hal 4 van Kortrijk Xpo uitgereikt. De awardceremonie is toegankelijk voor alle bezoekers en exposanten van Techni-Mat. De winnaars krijgen naast een award ook een diploma uitgereikt.

De genomineerden zijn: (Sustainability Award) Riopro met de SediSubstrator L en SediPipe L, Stradus met de Cero-bestrating, Pluvio met infiltratietunnels, (Technical Award) CGK met een glasvezelversterkte composietbrug, Wavin met de StormHarvester, en Teccon met een digitale 3D-proefsleuf.

www.techni-mat.eu/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.