aqinavkaquafinsupamaxi.jpg

SECTORNIEUWS 18/11/2019

Plaatsing eerste Supa Maxi DN 600 in België

Tijdens de winter trad er een breuk op in een afvalwaterstation in Gentbrugge, ter hoogte van de muurdoorvoer waar de persriool het pompstation verlaat. Thomas Eeman, expert bouwkundige herstellingen bij Aquafin, kon het probleem tijdelijk oplossen, waardoor iedereen in de omgeving er zo min mogelijk ongemak van zou ervaren. Voor een permanente oplossing contacteerde hij AVK Belgium. Dat bedrijf bood een unieke oplossing voor de lekkage: de Supa Maxi DN 600-flensadapter.

De Supa Maxi-reeks bestaat uit trekvaste koppelingen, flensadapters en eindkappen. Een compleet, flexibel en trekvast afdichtingssysteem dat een volledige ondersteuning van de rubberring biedt en een volledige trekvastheid op alle buistypes voorziet. Supa Maxi-producten bieden de mogelijkheid tot een hoekverdraaiing van 4° op de gripelementen, waardoor precisiewerk in een beperkte ruimte gemakkelijker wordt, ook onder tijdsdruk.

De producten in de Supa Maxi-reeks zijn trekvast en ontworpen voor een druk tot 16 bar. Ze hebben een dubbele boring, PN 10 en PN 16 volgens EN 1092, waardoor ze in alle omstandigheden een vlotte montage garanderen. Het rubber en de coating zijn goedgekeurd door Belgaqua, waardoor ze ook geschikt zijn voor drinkwatertoepassingen.

www.avkvalves.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.