aqinpca30jaar.jpg

SECTORNIEUWS 07/10/2019

30 jaar PCA

PCA, gevestigd in Aalst en Moeskroen, bestaat dit jaar 30 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële waterbehandelingsinstallaties op maat.

“Onze installaties dragen bij tot besparingen in de waterconsumptie en zorgen voor water dat perfect is aangepast aan uw productieprocessen”, geven ze bij PCA aan. “Ook op vlak van afvalwaterbehandeling bieden wij verschillende oplossingen. Wij zorgen dat er een groter volume aan afvalwater hergebruikt kan worden of behandelen het water zodat dit zonder problemen geloosd kan worden.”

“Sinds enkele jaren hebben we ook een afdeling luchtzuivering. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële installaties ter bestrijding van luchtverontreiniging. Wij zorgen ervoor dat verontreinigde lucht die bijvoorbeeld ontstaat binnen een productieproces volgens de geldende lozingsnormen in de buitenwereld wordt losgelaten zodat deze geen schade kan toebrengen aan de omgeving.”

“Ter ondersteuning van deze afdelingen hebben we ook een business unit control & automation. Zij verzorgen de PLC-programmatie, procesvisualisatie, elektrische kasten en bekabeling, en procesinstrumentatie van eigen projecten, maar ook van externe projecten.”

www.pcawater.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.