Vijf redenen waarom je Aquarama Trade Fair niet mag missen!

Aquarama Trade Fair, vakbeurs en congres over watertechnologie en -behandeling, is een niet te missen jaarlijkse afspraak voor iedereen die actief is in de industrie en de watersector.
Het evenement richt zich tot alle belanghebbenden in die branche. Het congres biedt interessante lezingen van watercircle.be - essencia - VMw, AquaFlanders, Vlario et CEBEDEAU over hot items in de watersector. 

De vakbeurs is een brede etalage van producten en diensten. Tijdens Aquarama Trade Fair krijgen de beursbezoekers en congresgangers ruim de tijd om te netwerken met de exposanten. De beurs bezoeken is gratis als men zich registreert. De lezingen zijn betalend en daarvoor kunt u zich eveneens inschrijven via de registratiepagina van Aquarama Trade Fair.

 

 

 

1. Watertechnologie blijft zich ontwikkelen

Door onder meer de wereldwijde klimaatverandering evolueert de watertechnologie zich snel. De ontwikkeling en introductie van nieuwe producten zal zich blijven voortzetten. De aandacht gaat meer en meer naar circulaire watersystemen die de kwaliteit van ons water ten goede komen, de opdroging van de waterbronnen afremmen en de overexploitatie van de natuurlijke hulpbronnen vermijden.

2. Gepresenteerd door topspecialisten

Maak kennis met topsprekers die de diverse aspecten van watertechnologie en -behandeling tot in de details beheersen. Zij kijken ernaar uit om tips te geven over nieuwe procedés en oplossingen op watertechnologisch vlak. To-the-point, no-nonsense en objectief. Dit jaar in het teken van circulaire economie.

3. In een aangenaam kader

Wij rollen voor u de rode loper uit in een verzorgde locatie. Uw lunchpakket mag u thuislaten, want een broodjeslunch is voorzien.

4. Met nieuwe contacten

Dit congres biedt méér dan informatieve workshops. Het event is ook een ideaal moment om kennis te maken met collega’s uit de watersector. U ontdekt hoe zij complexe watergerelateerde vraagstukken aanpakken. En u legt nieuwe contacten voor de toekomst.

5. Attest voor milieucoördinatoren

De lezing van watercircle.be telt mee voor de permanente vorming voor milieucoördinator. Door de infosessies van het congres bij wonen kunnen milieucoördinatoren uren sprokkelen en zo een attest te bekomen.Registreer

vanaf augustus 2024

Praktisch

  • DONDERDAG 17 OKTOBER 2024
  • Brabanthal
  • Brabantlaan 1
  • Leuven - Haasrode
  • doorlopend van 9u30 tot 18u 
  • Beurs: gratis
  • Congres: betalend
  • Registratie verplicht

Contact