Vijf redenen waarom je Aquarama Trade Fair niet mag missen!

Aquarama Trade Fair, vakbeurs en congres over watertechnologie en -behandeling, is een niet te missen jaarlijkse afspraak voor iedereen die actief is in de industrie en de watersector. Het evenement richt zich tot alle belanghebbenden in die branche. Het congres biedt interessante lezingen van Vlario en watercircle.be over hot items in de watersector. Het centrale thema is ‘circulaire economie’.

De vakbeurs is een brede etalage van producten en diensten. De virtuele beurs bezoeken is gratis als men zich registreert. De lezingen zijn betalend en daarvoor kunt u zich eveneens inschrijven via de registratiepagina van de virtuele Aquarama Trade Fair.

1. Watertechnologie blijft zich ontwikkelen

Door onder meer de wereldwijde klimaatverandering evolueert de watertechnologie zich snel. De ontwikkeling en introductie van nieuwe producten zal zich blijven voortzetten. De aandacht gaat meer en meer naar circulaire watersystemen die de kwaliteit van ons water ten goede komen, de opdroging van de waterbronnen afremmen en de overexploitatie van de natuurlijke hulpbronnen vermijden.

2. Gepresenteerd door topspecialisten

Maak kennis met topsprekers die de diverse aspecten van watertechnologie en -behandeling tot in de details beheersen. Zij kijken ernaar uit om tips te geven over nieuwe procedés en oplossingen op watertechnologisch vlak. To-the-point, no-nonsense en objectief. Dit jaar in het teken van circulaire economie.

3. In een virtueel kader

We hebben een virtuele beursvloer ontwikkeld, waarin elke exposant zijn stand met producten en informatie kan inkleden. Als bezoeker kan je langsheen de verschillende stands navigeren en de nodige informatie met een druk op de knop opvragen.

4. Met nieuwe contacten

Opdat exposanten en bezoekers met elkaar in dialoog kunnen gaan, voorzien we voor elke standhouder een chatbox. Bezoekers kunnen zich daarop aanmelden via de digitale stand, of ze kunnen op voorhand een afspraak vastleggen.

5. Attest voor milieucoördinatoren

De lezing van watercircle.be telt mee voor de permanente vorming voor milieucoördinator. Door de infosessies van het congres bij wonen kunnen milieucoördinatoren uren sprokkelen en zo een attest te bekomen.Registreer u nu

Gratis beursbezoek

Praktisch

  • DONDERDAG 29 OKTOBER 2020
  • VIRTUAL EVENT
  • doorlopend van 9u30 tot 18u 
  • Beurs: gratis
  • Congres: betalend

Contact