SECTORNIEUWS 13/05/2020

Webinar over Water Test Network-project

Kmo-watertechnologieleveranciers die manieren zoeken om uw innovatie te demonstreren en te finetunen, kunnen gebruikmaken van de ‘innovation vouchers’ binnen het Water Test Network-project. Tijdens een gratis webinar op 26 mei om 10 uur kunnen organisaties alles vernemen iver het Water Test Network-project. Op het programma staan een voorstelling van het Water Test Network-project, een toelichting over de aanvraagprocedure voor ‘innovation vouchers’ en vijf testimonials van kmo-watertechnologieleveranciers over de aanvraagprocedure en de testfase.

Het Water Test Network-project wordt uitgevoerd binnen het programma van Interreg North-West Europe. Het draagt bij tot de prioriteit ‘innovatie’ met als specifiek doel ‘To enhance innovation performance of enterprises throughout NWE regions’. Het project loopt van 7 maart 2018 tot 6 december 2021 en ontvangt 3.611.702,36 euro EFRO-steun.

Het project telt zeven partners, vijf subpartners en twee geassocieerde partners uit Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Scottish Water Horizons is de projectcoördinator. Vlakwa/Vito is de Belgische partner met Universiteit Gent en De Watergroep als subpartners van Vito.

Inschrijven voor de webinar kan via onderstaande URL.

mailchi.mp/1b25196efead/watertestnetworkwebinar


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.