SECTORNIEUWS 13/03/2020

Update: Maintenance en Pumps & Valves uitgesteld door Coronavirus

Maintenance en Pumps & Valves, de bewezen 2-jaarlijkse succesformule met vertegenwoordiging van flink wat technologische expertise, is uitgesteld naar 17-18 juni 2020 (eerdere datum was 25-26 maart). De onderhoudssector samen met de top van industriële processing en pompinstallaties, dat is een match made in heaven.

Innovatie troef

Interessante innovaties vinden is één van de belangrijkste motivaties van de bezoekers. Wat dat betreft komt u op Maintenance en Pumps & Valves volledig aan uw trekken. Op beide events worden er Innovation Tours georganiseerd. Deze Tours bundelen veelbelovende nieuwigheden op de beursvloer.

Beleef de toekomst

de toekomst: de Smart Maintenance Zone, de Robot Demo Zone, de Aqua Plaza en de Process Plaza.

Masterclasses houden vinger aan de pols

Voorsprong door kennis, daar draait het om. Volg onze gratis masterclasses (i.s.m. onze partners) en krijg ontelbare tips en tricks omtrent maar liefst 10 thema’s. Meer informatie op www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be.

Registreer nu online

Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog. Met uw ticket heeft u toegang tot beide events. Surf naar www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be en vul deze code in: 2506.

Praktische info

Waar? Antwerp Expo

Woensdag 17 juni 2020: 10.00u – 19.00u (Afterwork Drink vanaf 18.00u)

Donderdag 18 juni 2020: 10.00u – 18.00u

www.maintenance-expo.be // www.pumps-valves.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.