aqinavkaquafinpompstationbrugge.JPG

SECTORNIEUWS 06/01/2020

Renovatie pompstation Brugge

Voor de renovatie van het afvalwaterstation Sint-Kruis in Brugge heeft Aquafin voor AVK-afsluiters gekozen. In totaal zijn negentien schuifafsluiters, tien balkeerkleppen, elf uitbouwstukken en één mesafsluiter geïnstalleerd. De grootste schuifafsluiter heeft een DN-maat van 800.

Maarten Schueremans, projectleider assetmanagement elektromechanica bij Aquafin, is verantwoordelijk voor het project. “Voor de renovatie van het afvalwaterpompstation Sint-Kruis hebben we zoals voorgeschreven eerst een marktbevraging gedaan. Daar kwam AVK als beste uit.”

“Bij Aquafin kiezen we resoluut voor kwalitatieve stukken met een optimale doorlaat, zekerheid en een minimum aan onderhoud. Naast kwaliteit is ook een marktconforme aankoopprijs belangrijk.”

“Ook tijdens het vorige project, het afvalwaterpompstation in Rijselstraat in Brugge, kwam AVK als beste uit de aanbesteding en werd een grote AVK-schuifafsluiter DN900 aangekocht en geïnstalleerd. We zijn verheugd dat we de lijn kunnen doortrekken naar het afvalwaterpompstation in Sint-Kruis.”

www.avkvalves.be/nl-be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.