20101089vito.jpg

SECTORNIEUWS 03/12/2019

Eerste Clean Vision Summit

Op 18 februari 2020 organiseert Vito in Lamot Mechelen haar eerste Clean Vision Summit. Dat is een exclusieve summit in Vlaanderen waarop hoogtechnologische innovaties voor de toekomst belicht en getest kunnen worden. Het event zal in het Engels plaatsvinden.

Wie actief is in de chemie, bouw, energie, slimme landbouw, gezondheidssector, logistiek of (bouw)materialen kan zich gratis inschrijven via onderstaande URL.

Op één dag ontdekken de deelnemers er twintig duurzame technologische innovaties, kant-en-klaar om te implementeren in organisaties. Wie een specifieke vraag heeft, kan een persoonlijk gesprek boeken met de Vito-experts om hen die vraag voor te leggen. Sprekers op de technology pitches zijn onder meer Hans Bruyninckx en Wim Michiels. Hans Bruyninckx is directeur van het Europees Milieuagentschap en waakt over het Europees klimaatbeleid. Wim Michiels staat aan het hoofd van Proviron, een innovatief bedrijf dat chemicaliën ontwerpt, produceert en verkoopt met vestigingen in België, Amerika en China.

https://summit.vito.be/turn-sustainability-into-business/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.