87513857watercircleinfosessiewaterhergebruik.jpg

SECTORNIEUWS 12/11/2019

Infosessie waterhergebruik in de industrie

Watercircle.be organiseert op 12 december in Gent een infosessie over ‘waterhergebruik in de industrie’ en het event ‘Academia Meets Industry’.

Waterhergebruik in de industrie is vaak een uitdaging die vele facetten kent. Tijdens de infosessie zal het wetgevend facet toegelicht worden door twee keynotesprekers. Victor Dries van het kabinet Zuhal Demir en Bernard De Potter van de Vlaamse Milieu Maatschappij zullen respectievelijk het regeerakkoord en de visie van de VMM op waterhergebruik toelichten. Ook het technologische facet zal toegelicht worden met reeds gerealiseerde model-implementaties via korte pitches. De deelnemers kunnen tijdens die presentaties en de netwerkreceptie, de sprekers alsook tal van technologieleveranciers consulteren met hun specifieke vragen.

Meteen na infosessie vindt het Academia Meets Industry-event plaats, waarin twee kenniscentra het zullen hebben over innovatieve technologieën die ook toepasbaar zijn op grotere schaal. Dat wordt gevolgd door het uitreiken van de watertechnologieprijs, waarin twee masterproeven worden voorgesteld.

watercircle.be/events/waterhergebruik-in-de-industrie-academia-meets-industry/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.