aqinbwtforzev3.jpg

SECTORNIEUWS 11/01/2019

Op waterstof rijdende Forze VIII-auto op Batibouw

Waterbehandelingsspecialist BWT sponsort sinds kort de opvallend roze Forze VIII, een racewagen die volledig op waterstof rijdt en op de Batibouwstand van BWT te zien zal zijn.

Met behulp van vooruitstrevende methodes werkt BWT (Best Water Technology) voortdurend aan nieuwe processen en materialen om waterbehandelingsoplossingen te ontwikkelen die ecologisch en economisch verantwoord zijn. Daarom investeerde het bedrijf onlangs in de verdere ontwikkeling van de Forze VIII-auto van Delftse studenten – de allereerste raceauto die op waterstof kan rijden dankzij onder meer de membraantechnologie van BWT. De wagen zal in primeur te zien zijn op Batibouw.

Op de beurs toont het bedrijf ook zijn waterbehandelingsoplossingen. U kan er gratis de hardheid van uw water laten bepalen, het verschil ervaren tussen zijdezacht en hard water, en proeven van diverse soorten kraantjeswater. BWT toont ook zijn vernieuwde waterverzachters AQA Perla C en Perla Silk, de drinkwaterfilter AQA Drink en de nieuwe regenwaterfilters uit het Pluviogamma.

www.bwt.be/nl/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.