aqinafbelgiumdupont.JPG

SECTORNIEUWS 17/12/2018

AF Belgium en Brouwerij Dupont werken al meer dan twintig jaar samen

Brouwerij Dupont kiest voor de recentste RSW-compressoren met waterinjectie van AF Belgium om perslucht van onberispelijke kwaliteit te produceren tegen een zeer competitieve prijs. De in Tourpes (Henegouwen) gevestigde brouwerij produceert 27.000 hl van onder meer de bieren Moinette, Blanche du Hainaut, Saison Dupont en Biolégère. De filosofie van het familiebedrijf (4de generatie) steunt op het optimaal inzetten van materiaal, zonder te raken aan de traditionele productiemethodes van de brouwerij.

Brouwerij Dupont investeert regelmatig in bijkomend productiemateriaal en een uitbreiding van de productieruimte. Daarvoor doet ze onder meer al ruim twintig jaar een beroep op de specialist van de kwalitatieve perslucht AF Belgium.

Na een grondige analyse van de behoeften en de nieuwe vereisten van de brouwerij, ontwikkelde AF Belgium een oplossing op basis van de schroefcompressoren met waterinjectie van het RSW-gamma. Het specifieke van die gepatenteerde compressoren schuilt in de totale afwezigheid van olie bij het compressieprocédé.

www.af-belgium.be/nl/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.