aqineheventsfoto.jpg

SECTORNIEUWS 08/05/2018

Vier events over de toekomst van procesautomatisering

Voor de opening van zijn gloednieuwe bedrijfsgebouw in Evere, heeft Endress+Hauser dit jaar vier events samengesteld. Het centrale thema van die events is “De Toekomst van industriële meetapparatuur”.

Dit zal onder aan bod komen: Industry 4.0 en IIoT-principes op praktische manier omgezet naar toepassingen in de procesindustrie, systeem-integratie van meetinstrumenten (koppelen aan ERP-eindapplicaties), onderhoud rondom instrumentatie optimaliseren (instrumentverificatie, kalibratie, intervallen, certificaten, uitbesteden,…), Inline Quality Monitoring- meetsysteem-oplossingen, Custody Transfer-meetsysteemoplossingen en Zero Loss nastreven in productie en supply chain.

De openingsevents zijn voorzien op 29 mei in het Nederlands (focus op Voeding & Dranken, Life Sciences, Water & Afvalwater), 31 mei in het Frans (focus op Voeding & Dranken, Life Sciences, Water & Afvalwater), op 19 juni in het Nederlands (focus op Chemie, Petrochemie, Olie & Gas, Energie) en 21 juni in het Frans (focus op Chemie, Petrochemie, Olie & Gas, Energie).

Meer info: endress-events.be


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Aquarama ontvangen per post en online lezen
Registreer